Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Συγκέντρωση κατσαρόλας «αγανακτισμένων» πολιτών στη Λάρισα


Συγκέντρωση «αγανακτισμένων» πολιτών πραγματοποιήθηκε και στη Λάρισα το βράδυ 27/05/2011 προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την οικονομική κατάσταση και τους κυβερνητικούς χειρισμούς

Από νωρίς το απόγευμα ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στη Κεντρική Πλατεία της πόλης. Αγανακτισμένοι πολίτες κάθε ηλικίας έδωσαν ξανά το παρόν τους στην αυθόρμητη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κρατώντας άδειες κατσαρόλες και κουτάλες , δημιουργώνταςπανδαιμόνιο θορύβου σε μια έκρηξη οργής και αγανάκτησης.

Με το κλείσιμο το καταστημάτων η συγκέντρωση από το κίνημα πολιτών έγινε πολύ μεγαλύτερη ,συγκριτικά με την συγκέντρωση της προηγούμενης βραδιάς 26/05/2011 .

Αυτό που κυριάρχησε ήταν ότι δεν υπήρχε κομματική τοποθέτηση (αν και κάποιοι το προσπάθησαν , δείχνοντας την κομματική τους ταυτότητα από το λεξιλόγιό τους ) αλλά τοποθετήσεις αγανακτισμένων πολιτών που θέλουν να ενώσουν τις φωνές τους। Υπήρχε μικροφωνική εγκατάσταση και όχι ντουντούκα όπως το προηγούμενο βράδυ . Για το Σάββατο κάποιοι δήλωσαν την πρόθεση τους για συμμετοχή σε συναυλία που θα πραγματοποιηθεί. Δεν υπήρξε ένστολη δύναμη αστυνομίας στην συγκέντρωση ,όλα κύλισαν πολύ ομαλά όπως και το προηγούμενο βράδυ .



Δεν υπάρχουν σχόλια: